Louise de Colignystraat 11a

Ontdek de unieke charme van De Coligny, een bijzonder transformatie­project met een rijke geschiedenis in Doetinchem. Dit voormalige rijks­belastingkantoor wordt getransformeerd tot een prachtig complex en biedt 13 gloednieuwe appartementen met elk een eigen berging en parkeerplaats.

Lees je mee hoe dit 3-kamerappartement op de tweede verdieping tot stand komt? We zullen je tekstueel meenemen in dit appartement om je een beter beeld te geven van jouw nieuwe thuis. Dit appartement bereik je via het trappenhuis met lift.

Eigen smaak

Lees je mee hoe dit 3-kamerappartement op de tweede verdieping tot stand komt? We zullen je tekstueel meenemen in dit appartement om je een beter beeld te geven van jouw nieuwe thuis. Dit appartement bereik je via het trappenhuis met lift.

Bij binnenkomst kom je in een hal met toegang tot alle ruimtes. Het woongedeelte biedt voldoende ruimte om een gezellige zithoek en een eettafel te plaatsen. Hier vind je ook direct de plek voor de keukenopstelling waar alle benodigde aansluitingen al zijn aangelegd en voorbereid. Omdat we begrijpen dat iedereen unieke wensen heeft als het gaat om hun keuken, worden deze appartementen zonder keuken geleverd. Dit geeft je de vrijheid om de keukeninrichting volledig naar eigen smaak en behoeften aan te passen. De muren en plafonds worden sausklaar opgeleverd, zodat je direct je eigen persoonlijke stijl aan je nieuwe thuis kunt toevoegen. De woonkamer word verlicht door de dakvensters. Dit zelfde geldt voor de overige ruimtes in het appartement.

Dit appartement heeft twee slaapkamers, dus wens jij een tweede slaapkamer of misschien zelfs wel een werkkamer? Het is hier mogelijk! Verder vind je hier natuurlijk de badkamer. De badkamer is voorzien van een aansluiting voor de wasmachine en droger. Standaard wordt de badkamer uitgerust met aansluitingen voor een wastafelmeubel, toilet en een inloopdouche. Ook de keuze voor de afwerking van de badkamer is geheel aan jezelf.

Dit 3-kamerappartement biedt een comfortabel woonoppervlak van ongeveer 63 m2. Bij dit appartement hoort ook een eigen externe berging van ongeveer 5,7 m2 in het souterrain, evenals een eigen parkeerplaats op het buitenterrein. Als je behoefte hebt aan een tweede parkeerplaats, is dit optioneel beschikbaar om aan te schaffen. Voor bezoekers worden aan de voorzijde van het pand drie parkeerplaatsen gerealiseerd, zodat gasten altijd gemakkelijk kunnen parkeren. Tevens is er buiten aan de achterzijde van het pand een gezamenlijke fietsenberging aanwezig.

Locatie

Een goede locatie is alles en De Coligny heeft dat in overvloed. Gelegen aan de rustige Louise de Colignystraat midden in de historische woonwijk De Pas brengt dit project je dichter bij het bruisende hart van de stad. Met het centrum op slechts 500 meter afstand geniet je van alle voorzieningen en faciliteiten die Doetinchem te bieden heeft. Van winkels tot restaurants en culturele attracties. Woonwijk De Pas is een karaktervolle vooroorlogse woonwijk doordrenkt van geschiedenis en fraaie woningen. In 2012 is dit vrijstaande gebouw zelfs aangewezen als gemeentelijk monument, wat haar unieke karakter nog meer benadrukt.

Sportruimte

Maar De Coligny biedt meer dan alleen een historische locatie. Voor degenen die graag actief bezig zijn, is er een algemene sportruimte in het souterrain van het gebouw, zodat je jouw favoriete sporten en activiteiten dicht bij huis kunt beoefenen.

Variatie

Deze appartementen zijn ontworpen met diversiteit in gedachten. Variërend van gezellige tweekamerappartementen tot ruimere exemplaren, inclusief één indrukwekkend tweelaags appartement. Vijf van deze appartementen liggen op de begane grond en hebben bovendien hun eigen tuin waardoor je de perfecte plek hebt om buiten te ontspannen en te genieten van het groen.

Contact

Of je nu op zoek bent naar een nieuw appartement, historische charme, of een combinatie van beide, De Coligny heeft het allemaal. Dit is jouw kans om deel uit te maken van dit unieke project en te genieten van modern comfort in de prachtige historische setting van dit monumentale gebouw. Dit is de perfecte kans om te genieten van modern, gelijkvloers wonen met alle gemakken die je je maar kunt wensen. Is dit wat jij zoekt? Neem contact met Vredegoor Lanting Makelaars op voor meer informatie en ontdek jouw toekomstige thuis in De Coligny.

Bel:

0314 - 74 60 60


Of mail uw vraag of opmerking: