Louise de Colignystraat 7b

Ontdek de unieke charme van De Coligny, een bijzonder transformatie­project met een rijke geschiedenis in Doetinchem. Dit voormalige rijks­belastingkantoor wordt getransformeerd tot een prachtig complex en biedt 13 gloednieuwe appartementen met elk een eigen berging en parkeerplaats.

Welkom in dit prachtige, gelijkvloerse tweekamer appartement op de begane grond waar comfortabel en modern wonen samenkomen. Dit appartement is ontworpen met jouw gemak in gedachten en bied alles wat je nodig hebt voor een heerlijk en ontspannen leven.

Sfeervol

De binnenkomst vind plaats in de hal welke toegang geeft tot alle kamers. Hier vind je een handige berging, de badkamer, een slaapkamer en de lichte woonkamer. De plek voor de keuken is voorzien van alle benodigde aansluitingen voor een open keukenopstelling waardoor je de ruimte helemaal naar eigen wens kunt indelen. Dankzij de vele ramen en de deur naar je eigen tuin baadt de woonkamer in natuurlijk licht. De tuin is georiënteerd op het zuidoosten, waardoor je optimaal kunt genieten van je eigen buitenruimte en is ca. 42m2 groot.

Dit sfeervolle tweekamer appartement biedt een comfortabele woonoppervlakte van ca. 64 m2, inclusief een ruime slaapkamer en directe toegang tot de buitenruimte vanuit de woonkamer.

We begrijpen dat iedereen unieke wensen heeft als het gaat om zijn keuken, en daarom worden deze appartementen zonder keuken geleverd. Hierdoor heb je de vrijheid om je keukeninrichting helemaal naar eigen smaak en behoefte aan te passen. De muren en plafonds worden gestukadoord en sausklaar opgeleverd, zodat je meteen je persoonlijke touch kunt toevoegen aan je nieuwe thuis. Standaard wordt de badkamer uitgerust met aansluitingen voor een wastafelmeubel, toilet en een inloopdouche. Ook de keuze voor de afwerking van de badkamer is geheel aan jezelf.

Voor je wasmachine en droger is er een handige inpandige berging, en voor extra opslagruimte is er zelfs een externe berging van ca. 5,7 m2 in het souterrain van het gebouw beschikbaar. Elk appartement wordt geleverd met een eigen parkeerplaats op het naastgelegen buitenterrein. Heb je behoefte aan een tweede eigen parkeerplaats dan is er optioneel een tweede parkeerplaats te koop. Aan de voorzijde van het pand worden drie parkeerplekken voor bezoekers gerealiseerd. Ook is er aan de achterzijde van het pand buiten een gezamenlijke fietsenberging aanwezig.

Locatie

Een goede locatie is alles en De Coligny heeft dat in overvloed. Gelegen aan de rustige Louise de Colignystraat midden in de historische woonwijk De Pas brengt dit project je dichter bij het bruisende hart van de stad. Met het centrum op slechts 500 meter afstand geniet je van alle voorzieningen en faciliteiten die Doetinchem te bieden heeft. Van winkels tot restaurants en culturele attracties. Woonwijk De Pas is een karaktervolle vooroorlogse woonwijk doordrenkt van geschiedenis en fraaie woningen. In 2012 is dit vrijstaande gebouw zelfs aangewezen als gemeentelijk monument, wat haar unieke karakter nog meer benadrukt.

Sportruimte

Maar De Coligny biedt meer dan alleen een historische locatie. Voor degenen die graag actief bezig zijn, is er een algemene sportruimte in het souterrain van het gebouw, zodat je jouw favoriete sporten en activiteiten dicht bij huis kunt beoefenen.

Variatie

Deze appartementen zijn ontworpen met diversiteit in gedachten. Variërend van gezellige tweekamerappartementen tot ruimere exemplaren, inclusief één indrukwekkend tweelaags appartement. Vijf van deze appartementen liggen op de begane grond en hebben bovendien hun eigen tuin waardoor je de perfecte plek hebt om buiten te ontspannen en te genieten van het groen.

Contact

Of je nu op zoek bent naar een nieuw appartement, historische charme, of een combinatie van beide, De Coligny heeft het allemaal. Dit is jouw kans om deel uit te maken van dit unieke project en te genieten van modern comfort in de prachtige historische setting van dit monumentale gebouw. Dit is de perfecte kans om te genieten van modern, gelijkvloers wonen met alle gemakken die je je maar kunt wensen. Is dit wat jij zoekt? Neem contact met Vredegoor Lanting Makelaars op voor meer informatie en ontdek jouw toekomstige thuis in De Coligny.

Bel:

0314 - 74 60 60


Of mail uw vraag of opmerking: