Louise de Colignystraat 9b

Ontdek de unieke charme van De Coligny, een bijzonder transformatie­project met een rijke geschiedenis in Doetinchem. Dit voormalige rijks­belastingkantoor wordt getransformeerd tot een prachtig complex en biedt 13 gloednieuwe appartementen met elk een eigen berging en parkeerplaats.

Bekijk dit aantrekkelijke 3-kamerappartement op de eerste verdieping. Laten we samen eens binnenkijken en ontdekken waarom dit appartement wellicht jouw nieuwe droomwoning is. Via het trappenhuis met lift bereik je de ontvangsthal.

Twee slaapkamers

Je komt binnen in de hal met separaat toilet en toegang tot de overige ruimtes. Het woongedeelte biedt voldoende ruimte voor een gezellige zithoek en een eettafel. Hier vind je tevens de perfecte plek voor de keukenopstelling waar alle benodigde aansluitingen al keurig zijn aangelegd. We begrijpen dat iedereen unieke wensen heeft als het gaat om hun keuken, en daarom worden deze appartementen zonder keuken geleverd. Hierdoor heb je de vrijheid om je keukeninrichting helemaal naar eigen smaak en behoeften aan te passen. De muren en plafonds worden sausklaar opgeleverd, zodat je direct je eigen persoonlijke stijl aan je nieuwe thuis kunt toevoegen.

Met twee slaapkamers biedt dit appartement extra leefruimte, waardoor je de mogelijkheid hebt om een tweede slaapkamer te creëren of zelfs een werk- of logeerkamer in te richten. Verder vind je hier een badkamer en een technische ruimte met aansluitingen voor een wasmachine en droger. Ook de keuze voor de afwerking van de badkamer is geheel aan jezelf.

Dit 3-kamerappartement biedt een comfortabel woonoppervlak van ongeveer 88 m2. Bij dit appartement hoort ook een eigen externe berging van ongeveer 5,9 m2 in het souterrain, evenals een eigen parkeerplaats op het buitenterrein. Mocht je behoefte hebben aan een tweede parkeerplaats, dan is dit optioneel beschikbaar om aan te schaffen. Voor bezoekers worden aan de voorzijde van het pand drie parkeerplaatsen gerealiseerd, zodat gasten altijd gemakkelijk kunnen parkeren. Tevens is er buiten aan de achterzijde van het pand een gezamenlijke fietsenberging aanwezig. Dit is een geweldige kans om jouw ideale woonruimte te creëren in een comfortabel en goed gelegen appartement.

Locatie

Een goede locatie is alles en De Coligny heeft dat in overvloed. Gelegen aan de rustige Louise de Colignystraat midden in de historische woonwijk De Pas brengt dit project je dichter bij het bruisende hart van de stad. Met het centrum op slechts 500 meter afstand geniet je van alle voorzieningen en faciliteiten die Doetinchem te bieden heeft. Van winkels tot restaurants en culturele attracties. Woonwijk De Pas is een karaktervolle vooroorlogse woonwijk doordrenkt van geschiedenis en fraaie woningen. In 2012 is dit vrijstaande gebouw zelfs aangewezen als gemeentelijk monument, wat haar unieke karakter nog meer benadrukt.

Sportruimte

Maar De Coligny biedt meer dan alleen een historische locatie. Voor degenen die graag actief bezig zijn, is er een algemene sportruimte in het souterrain van het gebouw, zodat je jouw favoriete sporten en activiteiten dicht bij huis kunt beoefenen.

Variatie

Deze appartementen zijn ontworpen met diversiteit in gedachten. Variërend van gezellige tweekamerappartementen tot ruimere exemplaren, inclusief één indrukwekkend tweelaags appartement. Vijf van deze appartementen liggen op de begane grond en hebben bovendien hun eigen tuin waardoor je de perfecte plek hebt om buiten te ontspannen en te genieten van het groen.

Contact

Of je nu op zoek bent naar een nieuw appartement, historische charme, of een combinatie van beide, De Coligny heeft het allemaal. Dit is jouw kans om deel uit te maken van dit unieke project en te genieten van modern comfort in de prachtige historische setting van dit monumentale gebouw. Dit is de perfecte kans om te genieten van modern, gelijkvloers wonen met alle gemakken die je je maar kunt wensen. Is dit wat jij zoekt? Neem contact met Vredegoor Lanting Makelaars op voor meer informatie en ontdek jouw toekomstige thuis in De Coligny.

Bel:

0314 - 74 60 60


Of mail uw vraag of opmerking: